Poorten

Hekvoordeel biedt diverse soorten poorten. Hierdoor kunnen wij uw hekwerk afsluiten met de meest uiteenlopende varianten van poorten.

Hekvoordeel biedt de volgende poorten:

Enkele poorten
Als er een doorgang tot 2 meter in het hekwerk zit, kunnen er enkele poorten worden gebruikt. Hekvoordeel levert stijlvolle poorten die lang meegaan. Uiteraard levert Hekvoordeel een poort die past bij het hekwerk zelf.

Dubbele poorten
Als er een doorgang van 2 meter tot 10 meter is, kunnen dubbele poorten worden gebruikt. Doordat beide vleugeldelen geopend kunnen worden, kan er een grotere doorgang worden afgesloten. Hekvoordeel levert ook hier een poort die past bij het hekwerk zelf.

Schuifpoorten
Door onze schuifpoorten zorgt u voor een professionele uitstraling van uw hekwerk. De doorgang van een schuifpoort gaat tot 10 meter. Een schuifpoort biedt bovenal een goede veiligheid.

Sierpoorten
Een sierpoort is eigenlijk een soort visitekaartje van uw tuin. Met een sierpoort heeft u een mooie poort, die een sierlijke uitstraling geeft. Sierpoorten zijn zowel dubbel als enkel beschikbaar. Uiteraard wordt deze poort afgestemd op het bijbehorende sierhekwerk. 

Sloten
De sloten die Hekvoordeel bij de poorten levert, zijn afkomstig van het merk Locinox. Een Locinox slot geeft de garantie dat uw poort altijd goed sluit. Er zijn diverse sloten die Locinox levert. U kunt denken aan sloten voor draaipoorten, schuifpoorten etc. Ook kidlock is een optie voor een slot. Met dit slot kunt u voorkomen dat uw kind door de poort heengaat. Een kidlock is een knop waar 3 punten aan zitten die alle 3 in moeten worden gedrukt met een druk van 2 kg. Omdat dit voor kinderen lastig is, komt uw kind nooit door de poort heen. 

Bent u op zoek naar een zo goedkoop mogelijke poort? Dan raadt Hekvoordeel u een Kopal poort aan. Deze poort is aan 2 scharnieren bevestigd. Hierdoor is het een goedkoop eenvoudig systeem. 

Als u direct online een offerte wilt aanvragen, klik dan hier!
 

Alle soorten poorten worden verzinkt en gecoat. Dit houdt in dan de poorten in een zinkbad worden gedompeld, waardoor er een laagje op komt wat roestvorming tegengaat. Als een poort wordt gecoat, wordt er op de poort een laagje verf in een poedervorm aangebracht. Vervolgens wordt de poort gebakken en blijft de verf er stevig op zitten. Door deze methodes krijgt u de optimale kwaliteit.